WEBDESIGN

Hoe belangrijk is uw webdesign?

webdesign

Uw website is uw visitekaartje, het is immers vaak de eerste keer dat potentiële klanten u weten te vinden. Het design van uw website is van cruciaal belang, daarom helpt CREABYTES u hierbij. Het webdesign is hierin erg belangrijk. Niet alleen moet het in lijn zijn met uw huisstijl, maar het moet ook functioneel zijn. Hiervoor is ook de website optimalisatie van belang. Websites en webshops dienen tegenwoordig ook via mobiel en tablet goed toegankelijk te zijn. Daarom realiseren wij elke website en webshop op zo’n manier dat uw potentiële klanten u ook via mobiel en tablet kunnen vinden en de website optimaal tot zijn recht komt. Veel bedrijven investeren vaak fors in het webdesign, maar vergeten daarbij dat bezoekers noodzakelijk zijn om omzet te genereren.

Wij ontwerpen websites en webshops met het oog op resultaat. Elk bedrijf heeft een doelstelling voor ogen, dit kan variëren van meer omzet, informeren van gasten tot het werven van leads.

Tijdens de realisatie van het webdesign en de website denken wij na over de structuur van de website en relevante zoekwoorden van uw doelgroep, die voor een hoge positie binnen Google belangrijk zullen zijn. Wij zorgen tevens voor implementatie van een Content Management Systeem, zodat u zelfs zonder webkennis de content van uw website kunt beheren.