Verhoog succesvol uw omzet met zoekmachine marketing

SEA, de afkorting van Search Engine Advertising, omvat het betaalde gedeelte van de zoekmachine. Het belangrijkste doel is om online adverteren zo in te zetten dat je weet dat elke euro die je besteedt ook echt winst oplevert. Dit doe je door het gebruiken van de juiste zoekwoorden en advertentieteksten op rendabele producten en diensten.

Zoekmachine marketing levert direct resultaat

Een goede AdWords-campagne bevat aantrekkelijke advertenties en de juiste keywords (zoektermen) waar uw doelgroep op zoekt. Deze basis zorgt voor meer verkeer naar uw website en verhoogt direct de conversie. Het doel wordt bereikt: de omzet stijgt door in Google te adverteren.

Zoekmachine marketing is niet alleen adverteren via Google

Naast Google zijn er meerdere zoekmachine’s die online gebruikt worden. Een belangrijke zoekmachine naast Google is Bing. Uiteraard kunnen we u ook helpen met uw campagnes in Bing.

Resultaten zoekmachine marketing analyseren en bijsturen

De basis zijn de doelstellingen. Wat wilt u bereiken? Wilt u een bestaand product onder de aandacht brengen bij de huidige doelgroep? Of juist een nieuw product bij een nieuwe doelgroep? Vervolgens ontwikkelen wij een aantal campagnes / advertentiegroepen met aantrekkelijke AdWords-advertenties.

Vervolgens bekijken we periodiek de resultaten en wijzigen we – wanneer nodig – de advertenties en de inzet van de keywords, afhankelijk van het zoek- en klikgedrag. Maandelijks ontvangt u ook een rapportage met de behaalde resultaten. Deze rapportage bespreken wij met u en we bepalen de vervolgacties die daaruit voortvloeien.