WEBSITE OPTIMALISATIE

Hoe benut ik mijn website optimaal?

optimalisatieNadat uw website online is gegaan, wilt u natuurlijk ook dat deze optimaal benut wordt. Website optimalisatie bestaat uit meerdere facetten. CREABYTES helpt u om het meeste uit uw website te halen. Dit doen we door onder andere zoekmachine optimalisatie, conversie optimalisatie en het optimaliseren van de menustructuren van uw website of webshop.

Zoekmachine optimalisatie

Deze vorm van optimaliseren is belangrijk in het werven van bezoekers voor uw website of webshop. Om deze traffic te genereren is het van belang dat u uw doelgroep goed kent. CREABYTES helpt u om uw doelgroep beter te begrijpen en de zoektermen van deze doelgroep in uw webcontent te verwerken. Op deze manier wordt uw site hoger geplaatst in de organische zoekresultaten dan uw concurrent.

Conversie optimalisatie

Dit is de vervolg stap in het optimaliseren van uw website of webshop. Nadat er traffic is gegenereerd wilt u natuurlijk ook dat deze bezoekers iets doen op uw site. Het doel wat u voor ogen heeft kan variëren van het kopen van producten tot het aanmelden voor nieuwsbrieven of evenementen. Zodra deze bezoekers uw doel bereiken spreekt men van conversie. Er zijn verschillende technieken en mogelijkheden om deze conversie te verhogen. CREABYTES is op de hoogste van de laatste mogelijkheden en technieken en helpt u om uw conversie te verhogen en zo uw doel te behalen.

Menustructuur optimalisatie

Ook de structuur van uw menu’s op uw website of webshop speelt een belangrijke rol. Hoe moeilijker het voor bezoekers is om hun doel te vinden, hoe aannemelijker het is dat ze afhaken. CREABYTES zorgt samen met u voor een duidelijke en logische menu-structuur zodat uw bezoekers sneller zullen vinden waar ze naar op zoek zijn. Daarnaast is Google hier ook dol op, zodat uw website of webshop hoger in de organische zoekresultaten zal verschijnen dan voorheen.